Boudewijn Wellink benoemd tot partner bij Eight Advisory

Eight Advisory breidt het managementteam verder uit met de benoeming van Boudewijn Wellink als partner.

Eight Advisory, een toonaangevend onafhankelijk pan-Europees adviesbureau op het gebied van Transacties, Herstructurering en Transformaties, zet zijn internationale groei door en kondigt de benoeming aan van Boudewijn Wellink als Partner voor Restructuring & Turnaround Management in het kantoor in Amsterdam. Wellink zal de lancering leiden van Eight Advisory’s praktijk voor herstructurering en turnaround management op de Nederlandse markt.

Wellink heeft ruim 28 jaar internationale ervaring in het ondersteunen van bedrijven en stakeholders in tijden van ingrijpende veranderingen in een breed scala aan sectoren. Hij is een gecertificeerd turnaround professional, lid van de European Association of Certified Turnaround Professionals (EACTP), lid van de Nederlandse Vereniging voor Herstructurering en lid van de Dutch Turnaround Association. Hij is ook een gekwalificeerde WHOA herstructureringsdeskundige (Wet Homologatie Onderhands Akkoord).

Boudewijn Wellink over zijn benoeming: “Ik ben verheugd om bijna drie decennia aan internationale ervaring in te brengen bij Eight Advisory in Nederland. Ik kijk ernaar uit om advies te blijven verlenen op het gebied van herstructurering en turnaround management aan ondernemingen die zich geplaatst zien voor uitzonderlijke uitdagingen en kansen.”

Gerelateerde artikelen