Boonekamp en Van Rijn binden met YES Corporate Finance de strijd aan

M&A mag een nieuwe speler op de markt verwelkomen. Met de nadruk op groeikapitaal, bindt boutique YES Corporate Finance de strijd aan met midmarket concurrenten.

YES Corporate Finance presenteert zich als een onafhankelijk advieskantoor dat zich gaat richten op gebieden als bedrijfsverkoop, fusies en overnames, bedrijfsfinanciering en groeifinanciering. De focus ligt op het middenbedrijf en DGA's. Lange termijn relaties moet één van de hoofdpijlers worden. 

De drijvende krachten achter YES Corporate Finance zijn Arjan Boonekamp en Joris van Rijn. Beide heren kunnen bogen op ruime ervaring. Boonekamp zit al ruim twintig jaar in de M&A wereld, waaronder jarenlange ervaring als investment bankier bij onder meer ABN Amro en RBS. Zijn andere specialismen zijn Corporate lending, Banking management and Relationship Banking.

Zijn kompaan Van Rijn, opgeleid als controller, was onder meer jarenlang partner bij Capital-C Ventures. Afgelopen april besloten beiden de handen ineen te slaan met YES Corporate Finance als resultaat. 

Gerelateerde artikelen