bonify haalt geld op bij Experian en Santandar

Het in Berlijn gevestigde en ietwat suggestief genaamde bonify ontwikkelt tools voor consumenten om meer inzicht te krijgen in het huishoudboekje.

De in Berlijn gevestigde fintech-startup bonify kondigt vandaag nieuwe investeringen aan van Experian Ventures, de venture capital-afdeling van Experian plc, en Santander InnoVentures. Een aantal andere investeerders heeft ook deelgenomen aan de investeringsronde. 

bonify is opgericht in juni 2015 en richt zich op het verbeteren van de financiële situatie van zijn gebruikers. Met bonify kunnen gebruikers op elk moment gratis online inzicht krijgen in hun kredietwaardigheid en financiële gegevens. Daarnaast biedt bonify zijn klantenbestand van meer dan vijfhonderdduizend gebruikers verschillende financiële beheertools om hun eigen financiële situatie te analyseren en te optimaliseren. 

De nieuwe investeringen stellen bonify in staat om zijn productaanbod verder te verbeteren en de groei te versnellen. De investeerders zullen bonify met middelen en kennis steunen om een van de grootste fintech-bedrijven in Europa te worden. 

Gerelateerde artikelen