Boer & Croon partner Rob van der Laan naar Bencis Capital Partners

Private equity bedrijf Bencis Capital Partners heeft Rob van der Laan (45) benoemd als partner. Van der Laan begin op 1 januari 2013 aan zijn nieuwe baan. Van der Laan is één van de prominente dealmakers van de corporate finance afdeling van Boer & Croon.
Managing partner en mede-oprichter Zoran van Gessel van Bencis Capital Partners is verheugd over de komst van Van der Laan: “Rob heeft de ideale achtergrond en het trackrecord om onze positie op de markt uit te breiden en onze portfoliobedrijven te versterken.”
 
Met de carrièrestap van Van der Laan komen drie M&A Awards bij elkaar. Van der Laan won in 2011 de M&A Award in de categorie Best M&A Advisor Midmarket. Zoran van Gessel won in 2010 de M&A Award in de categorie Best Private Equity Manager Midmarket en in 2010 ging de M&A Award in de categorie Best Deal naar Bencis Capital Partners en Catalpa.
 
Op 13 december komen alle M&A professionals samen in het Krasnapolsky voor de M&A Awards 2012. Dan zal blijken of er een vierde M&A Award naar Bencis Capital Partners gaat. 
Van der Laan was in 2012 bij meerdere deals betrokken. Dat blijkt uit de M&A Database van MenA.nl. Van der Laan adviseerde de oprichters van Greenwheels bij de verkoop van een aandeel aan Pon Holdings, hij adviseerde Zorg van de Zaak Netwerk bij de overname van Achmea Vitale en hij adviseerde Den Hartogh bij de desinvestering van een opslagterminal aan Stolt Nielsen.
 
Gerelateerde artikelen