BNP Paribas neemt Terberg Business Lease over

Laatst gewijzigd: 08 augustus 2023 16:21
Dochterbedrijf Arval wordt een van de grootste autoleasebedrijven van NL.

Autoleasebedrijf Arval BNP Paribas neemt Terberg Business Lease Group (TBLG) over van Royal Terberg Group en AutoBinck Group. Terberg Business Lease Group is een full-service leasemaatschappij met een sterke positie in de Nederlandse private lease-markt en een goed ontwikkeld e-commerceplatform met het Justlease-label.

Met deze overname breidt Arval zijn aanbod in Nederland uit richting consumentendiensten. Met in totaal meer dan 100.000 leasevoertuigen wordt Arval een van de grootste leasemaatschappijen en mobiliteitsspelers op de Nederlandse markt.

TBLG is in 2019 ontstaan uit de fusie van Terberg Leasing en Business Lease Nederland. Eind vorig jaar had het bedrijf een vloot van 38.170 leaseauto’s beschikbaar voor bedrijven en particulieren.

De overname, die nog onder voorbehoud is van het afronden van het consultatieproces met de ondernemingsraden van de betrokken partijen en goedkeuring door de Europese Commissie, zal naar verwachting in de komende maanden worden afgerond. Financiƫle details over de deal zijn niet bekendgemaakt.

 

 

Gerelateerde artikelen