BMW en Daimler willen Park Now verkopen

BMW en Daimler willen Park Now verkopen aan EasyPark. De voorgenomen overname van Park Now, bekend van Parkmobile en Park-line, ligt momenteel ter goedkeuring bij de relevante autoriteiten. 

Onder de noemer van Park Now Group hebben beide eigenaren BMW Group en Daimler Mobility AG in de afgelopen jaren een wereldwijde aanbieder van digitale parkeerdiensten ontwikkeld. Park Now Group opereert onder de merken RingGo, Park Now, Park-line en Parkmobile in elf landen. Park Now Group biedt een breed portfolio aan digitale diensten gerelateerd aan parkeren – zowel in parkeergarages als op straat in meer dan 1.100 steden. Klanten kunnen vooraf via de app online parkeerplaatsen reserveren, boeken en betalen.

EasyPark is een snelgroeiend, Europees mobiliteitsbedrijf dat automobilisten helpt om in één gebruiksvriendelijke applicatie op afstand moeiteloos zowel parkeerplaatsen als oplaadplaatsen voor elektrische voertuigen te vinden, beheren en betalen. Met zijn toonaangevende technologie ondersteunt EasyPark zijn gebruikers, de bedrijven waarvoor het werkt, steden en parkeerbeheerders met parkeeradministratie, planning en beheer in meer dan 2.200 steden in 20 landen in Europa en in Australië. EasyPark is in Nederland actief in 117 steden. 

Door een overname van Park Now Group kan EasyPark verder groeien en een wereldwijde trendsetter in parkeergerelateerde digitale diensten worden. De twee spelers zijn perfect gepositioneerd voor marktdekking in de Verenigde Staten en Europa. Beide dienstverleners zijn zeer toegewijd aan klanttevredenheid en delen een bedrijfscultuur die gebaseerd is op technologisch enthousiasme en een continue zoektocht naar verbetering. Ze worden gedreven door dezelfde passie voor slimme mobiliteit en schonere, leefbare steden. Dankzij hun wereldwijde dekking, schaalgrootte en een geïntegreerd portfolio, is het de intentie van EasyPark om in verdere groei en expansie te voorzien en zal het bedrijf in de toekomst nog beter geïntegreerde diensten bieden voor zijn klanten.
 

Gerelateerde artikelen