Bird&Bird oprichter Harry Rek naar BarentsKrans

M&A-advocaat Harry Rek verbindt zich per 1 januari 2014 als partner aan advocaten- en notariskantoor BarentsKrans. Harry Rek komt van Bird & Bird, waar hij een van de founding partners was van de Nederlandse vestiging.
Harry Rek: “BarentsKrans heeft -juist als onafhankelijk kantoor- internationaal een goede naam opgebouwd met het begeleiden van transacties in samenwerking met ‘global firms’. Daarnaast is BarentsKrans actief op de private equitymarkt, waarin ik ook diverse transacties heb begeleid. Ik verheug me erop om samen met de andere Corporate partners van BarentsKrans deze praktijken nog verder uit te bouwen.”
Nick Surber, partner BarentsKrans: “Wij zijn heel gelukkig met de overstap van Harry Rek naar ons kantoor. Zijn ervaring als lead counsel bij wereldwijde transacties van beursgenoteerde bedrijven is een mooie aanvulling op onze bestaande internationale praktijk.” Michiel Martin, partner en bestuurslid: “Met de komst van Harry Rek kunnen wij onze M&A praktijk binnen de nationale midmarket versterken en een nog aantrekkelijker propositie vormen voor private equitypartijen”. 
Rek (51) was de afgelopen jaren hoofd van de Nederlandse ondernemingsrecht groep van Bird & Bird. Van 2001 tot 2007 was hij co-managing partner van het Nederlandse kantoor en lid van de internationale Global board.
Gerelateerde artikelen