Binnen drie kliks toegang tot je gratis Ansarada dataroom

Maak zelf direct een dataroom aan, ook al duurt het nog een tijd voordat de transactie plaats gaat vinden. Je overeenkomst gaat pas lopen wanneer je externe partijen uitnodigt.

Dataroomprovider Ansarada kondigt de lancering aan van een aantal vernieuwingen in hun propositie.  
 
Vraag online een quote op 
Wanneer er een deal in de pijplijn zit, maar het nog niet duidelijk is wanneer de deal precies gaat vallen, is het mogelijk om alvast online een quote op te vragen en zelf een dataroom aan te maken. Dat scheelt veel tijd en gedoe als het moment van de due diligence daar is. De prijs van de dataroom wordt bepaald aan de hand van de hoeveelheid data die je nodig denkt te hebben. Je kunt je pakketgrote altijd later weer upgraden of downgraden. 
 
Maak een gratis dataroom aan 
Ga je een proces initiëren, bijvoorbeeld omdat je een onderneming vertegenwoordigd die een verkoopproces in gaat? Dan kun je ook alvast een dataroom aanmaken en inrichten. Binnen drie kliks heb je toegang tot je gratis dataroom. Dit kost helemaal niks. Je gaat pas betalen wanneer je externe partijen uitnodigt, zoals een (potentiële) koper. 
 
Deel makkelijk vertrouwelijke documenten zonder bijlage
In je beveiligde dataroom kun je alvast documenten zetten, zoals een informatiememorandum (IM). Stuur deze gevoelige informatie veilig, met end-to-end encryptie in de cloud via Secure Share. Deel links extern, wetende dat je de toegang op elk moment op afstand kunt intrekken. Als beheerder van de dataroom kun je precies zien wanneer en hoe vaak ze zijn bekeken.   
 
Pas de vernieuwde redaction tool toe 
Ansarada introduceert ook een vernieuwde redaction tool die op veertien verschillende patronen automatisch tekst onleesbaar kan maken. Dat scheelt je medewerkers veel handmatig werk.  
 
Met deze innovaties wil Ansarada zorgen voor nog meer inzicht en transparantie voor haar klanten.  
 
Ga nu naar de online quote pagina en maak gratis je dataroom aan.   
 

Gerelateerde artikelen