Best M&A Lawyer Midmarket Luc Habets ziet internationale concurrentie als kans

Best M&A Lawyer Midmarket Luc Habets van Lexence zag in 2016 opdrachten vooral komen uit het bestaande netwerk. Hij ziet internationale kantoren de juridische markt betreden en ziet dat als een kans voor Lexence om zich te profileren als kantoor met een Nederlandse insteek.


Luc Habets blikt terug op dealjaar 2016 tijdens de M&A Awards in de Beurs van Berlage.

De advocaat constateert dat veel concurrenten zich richten op dezelfde klantengroep. Voor Lexence biedt dat juist kansen om zich te profileren. Het kantoor richt zich volledig op vastgoed- en ondernemingsrecht en adviseert met name klanten in de midmarket. Nederlandse private-equityinvesteerders zijn een belangrijke klantengroep voor de huurders van De Schoen. Afgelopen jaar adviseerde het kantoor onder andere bij deals van Waterland, ABN AMRO Participaties, Peak Capital en Henq. Het kantoor is een vaste speler in de league tables van MenA.nl. Het kantoor staat met 32 deals op de zevende plaats in de league tables 2016 van advocatenkantoren gesorteerd op aantal deals. Luc Habets was vorig jaar bij 16 deals betrokken.

Habets ontving de M&A Award voor Best Lawyer Midmarket tijdens de M&A Awards in december 2016. Bekijk hier alle awardwinnaars. De 18e editie van het feestelijke event staat gepland op donderdag 14 december 2017. 

Gerelateerde artikelen