Best ECM Laywer-genomineerde Petra Zijp spreekt van fantastisch jaar

De M&A Awards 2016 naderen met rasse schreden. In aanloop naar komende donderdag laat de M&A-redactie het woord aan een aantal M&A Award-genomineerden. Vandaag valt de eer te beurt aan Best ECM Laywer-kanshebber Petra Zijp, partner bij NautaDutilh.

"2016 was een fantastisch jaar voor het capital markets team van NautaDutilh. Wij hebben gewerkt aan de claimemissie van Delta Lloyd, aan de IPO's van SIF, ForFarmers, asr, Basic-Fit, en Coca Cola European Partners, en ook aan de re-IPO van het belang dat Delta Lloyd hield in Van Lanschot. 

Verder werkten wij mee aan de JPMorgan & Lone Star – Propertize deal. Een ongekende reeks zaken, die alle tot een goede executie zijn gekomen. De zomer van 2016 was wat rustiger, na de Brexit vote, maar gedurende het najaar van 2016 was er weer voldoende te doen, ondanks een wat volatielere markt.

Voor 2017 zien wij dat partijen zich oplijnen om de kapitaalmarkt weer aan te spreken, en wij zijn vol verwachting dat er opnieuw een mooi jaar aankomt."
 


Gaat u binnenkort ook een overname doen of private equity aantrekken?
Vergroot uw kans op succes en schakel de beste adviseurs, investeerders en financiers in 2 tips: 

1. Vind alle top-notch adviseurs in de Who’s Who in M&A 2017
Word lid van de M&A Community en ontvang kosteloos dit uitstekend naslagwerk (220 pagina’s) met de top 1000 dealmakers op een rij. Vergroot de kans dat uw overname een succes wordt. Schakel de beste adviseurs, investeerders en nanciers in. De Who’s Who in M&A 2017 geeft u het ultieme inzicht. Word nu lid via MenA.nl.

2. Word nu lid voor meer kennis, kansen en deals
De mooiste deals sluit u met de juiste kennis en beste contacten. Daarom biedt de M&A Community u als lid meer kansen en meer kennis tijdens de M&A Fora, M&A Masterclasses, op MenA.nl, in M&A Database & League tables, M&A Magazine en Who’s Who in M&A en Private Equity. Gratis naar M&A Awards-galafeest? Word vóór 15 december lid via MenA.nl.

Gerelateerde artikelen