Vandaag M&A Awards 2016 met 1000 top investeerders, bankers en lawyers

Lee Towers, 32 winnaars en in sinaasappel gemarineerde zalm met wasabi-pepermayonaise. Tonight’s the night. Ruim 1000 dealmakers verzamelen zich in de Beurs van Berlage voor de 17e editie van de M&A Awards. Tijdens dit jaarlijkse hoogtepunt in de Nederlandse M&A-wereld worden prijzen uitgereikt aan de beste dealmakers, investeerders bankiers en advocaten.

De winnaars zijn gewaarschuwd. Een volle zaal met honderden dealmakers en economisch journalist Anna Dijkman heeft zich in het lang gestoken om de beste dealmakers van 2016 te feliciteren én aan de tand te voelen. 

M&A Community Manager Ezri Joy Blaauw deelt de highlights van de grootste community voor dealmakers. M&A hoofdredacteur Willem van Oosten laat aan de hand van de allerlaatste cijfers in de M&A Database zien wat de dealmakers dit jaar wel (of niet) hebben gepresteerd. 

Bekijk alle genomineerden voor de M&A Awards
 
De prijsuitreikingen vinden plaats tijdens een exclusief galadiner. Om de smaakpapillen wakker te schudden worden de gasten verwelkomd met een champagnereceptie aangeboden door ABN AMRO Escrow & Settlement. Het menu is highly classified, maar toch even een paar literaire hoogtepunten: wasabi-pepermayonaise, mukimame, Omelette Siberienne en gebrande eiwitpluimen. Waarom niet. 

Na afloop van het diner wordt meegezongen met de golden voice van Lee Towers onder het genot van een cocktail aangeboden door Loyens & Loeff.

Dit jaar geen tafel weten te bemachtigen? Reserveer nu uw tafel voor de M&A Awards 2017 op 14 december. 

Gerelateerde artikelen