BDO neemt Retail Accounting over van Jumbo Supermarkten

BDO Accountants & Adviseurs is voornemens om een bedrijfsonderdeel over te nemen van Jumbo Supermarkten. Het gaat om het bedrijfsonderdeel Retail Accounting, dat financieel-administratieve dienstverlening biedt aan de franchisenemers van Jumbo.

Uitgangspunt bij de voorgenomen overeenkomst is dat alle medewerkers van Retail Accounting overgaan naar BDO. Financiële details worden niet bekendgemaakt. BDO en Jumbo nemen de komende periode de tijd om de transactie verder uit te werken.

Expertise

“We zijn verheugd dat Jumbo de dienstverlening aan hun franchisenemers en de medewerkers van Retail Accounting toevertrouwt aan BDO,” zegt Huub Gijsbers, partner en voorzitter van de directie Accountancy & Bedrijfsadvies bij BDO. “Door onze aanpak zijn we in staat om de franchisenemers te voorzien van actuele financiële rapportages en onafhankelijk advies. Door onze spreiding in het land is een BDO-vestiging altijd in de buurt. Met deze voorgenomen overname breiden we onze expertise binnen de retailbranche verder uit.”

Continuïteit

Ton van Veen, CFO Jumbo Supermarkten is uitermate tevreden over de voorgenomen verkoop. “We hadden ons geen betere partij kunnen voorstellen voor deze deal. BDO heeft zijn sporen in het vak verdiend en staat bekend als een deskundige en betrouwbare partner. Onze medewerkers komen bij een goede werkgever terecht, waarmee de continuïteit van hun werk is geborgd.”

Gerelateerde artikelen