BDO neemt Business Consultancy over van CompLions

BDO Accountants & Adviseurs neemt het bedrijfsonderdeel Business Consultancy over van CompLions, een specialist op het gebied van cybersecurity, privacy, risicomanagement en informatiebeveiliging. CompLions Business Consultancy richt zich met name op adviesdiensten aan bedrijven. De softwaretak van CompLions is geen onderdeel van de overname.

Met de overname versterkt BDO zijn huidige informatiebeveiligingstak. CompLions gaat zich primair richten op de verdere ontwikkeling en groei van zijn softwareactiviteiten. Uitgangspunt bij de voorgenomen overeenkomst is dat de business consultants van CompLions overgaan naar BDO.

 “Deze overname is een prachtige stap in de realisatie van onze groeiambitie en sluit perfect aan bij onze strategie om als full service bureau de beste kwaliteit en service aan onze klanten te bieden,” zegt Hans van Gils, partner en voorzitter van de directie Consultancy bij BDO. “Cybersecurity is en blijft een ‘hot topic’ in onze samenleving. Deze overname zorgt voor een forse uitbouw van onze dienstverlening op dit gebied waardoor wij onze klanten nog beter kunnen ondersteunen. Samen met de komst van Sandra Konings als nieuwe BDO-partner, tot voor kort Chief Security Officer bij ASML én een alom gewaardeerde specialist op het gebied van cybersecurity, zien wij de toekomst met veel vertrouwen tegemoet.”

Gerelateerde artikelen