BDO lanceert Masterclass Professional Services

De Masterclass is afgestemd op volgende generatie partners in de advocatuur, het notariaat en fiscaliteit.

Begin 2025 lanceert BDO de eerste editie van de Masterclass Professional Services, een leerlijn speciaal ontwikkeld voor de volgende generatie aandeelhouders en salary partners binnen de advocatuur, het notariaat en fiscaliteit. Het programma is bedoeld voor professionals die recentelijk partner zijn geworden of momenteel het partnertraject doorlopen.

Erik van der Lee, partner Audit & Assurance bij BDO en voorzitter van de branchegroep Professional Services, licht toe: “De stap van professional naar partner blijkt voor veel advocaten, (kandidaat-)notarissen en fiscalisten een uitdaging. Naast hun inhoudelijke specialisme krijgen zij nieuwe verantwoordelijkheden, zoals commercieel management, teamleiderschap en ondernemerschap. Dit vraagt om een breed scala aan kennis en vaardigheden, een ervaring die ik zelf ook herken.”

De leerlijn bestaat uit vijf modules waarin experts van binnen en buiten BDO inzoomen op essentiële thema’s. Persoonlijk leiderschap staat centraal. Volgens Max Pieter Dijkstra, programmaleider van de masterclass: “Effectief leiderschap begint met jezelf goed aansturen. De masterclass is bedoeld voor partners (in spe) die een duurzame impact willen maken binnen hun praktijk en kantoor.”

De interactieve modules bieden ruimte voor casussen uit de dagelijkse praktijk van de deelnemers, waardoor de inhoud nauw aansluit op hun specifieke behoeften.

De masterclass start begin 2025 en de bijeenkomsten vinden plaats op de BDO-kantoren in Utrecht en Amstelveen. Aanmelden kan via de website van BDO.

Gerelateerde artikelen