BCS HR Group neemt Apployed over

Human Resource Management en payroll software provider BCS HR Group heeft, met steun van Main Capital Partners, Apployed overgenomen.

BCS levert HR- en payrollsoftware en diensten aan het MKB in Nederland. Het bedrijf heeft een uitgebreid productaanbod met onder meer software voor salarisadministratie, employee benefits, urenregistratie, workflow management en personeelsplanning. De productsuite is verder uitgebreid na de overname van Polaris in 2019, waardoor BCS haar SaaS-activiteiten kon versnellen en geïntegreerde HR-softwareoplossingen kan aanbieden.

Apployed is HR-softwarebedrijf dat zich richt op bedrijven met 20-500 werknemers. Apployed levert twee producten: de gestandaardiseerde cloud-based oplossing Apployed en de verfijnde oplossing People Inc. voor grotere ondernemingen. De producten van Apployed draaien om een schaalbaar businessmodel met complementaire diensten zoals advisering, detachering, trainingen en implementatie. De software-oplossingen bevatten HR, tijdbeheer en salarisadministratie. Het bedrijf heeft een sterke positie binnen de zorg, (semi-) overheid en financiële dienstverlening..

Dit is de eerste acquisitie van BCS sinds de investering van Main Capital Partners in april. Met de ondersteuning van Main wilt BCS komende jaren verder groeien in de Human Capital Management-markt in de Benelux.    

Gerelateerde artikelen