Bas Vletter en Herald Jongen naar Greenberg Traurig

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 11:25
Greenberg Traurig breidt haar Amsterdamse Corporate M&A team uit met Bas Vletter en Herald Jongen, twee prominente M&A en Private Equity partners.

De komst van Vletter en Jongen sluit aan bij de strategische expansie van Greenberg Traurig in Amsterdam, Europa en wereldwijd. Vletter is gespecialiseerd in M&A, ECM en private equity. Hij adviseert beursgenoteerde bedrijven, multinationals en private equity firms bij tal van nationale en grensoverschrijdende transacties. Daarnaast is hij de trusted advisor van een aantal Nederlandse beursgenoteerde ondernemingen en hun raden van bestuur.

Jongen is gespecialiseerd in outsourcing, technologietransacties, strategische samenwerkingen en fusies en overnames. Hij heeft specifieke ervaring in het leiden van complexe grensoverschrijdende transacties in de financiële sector en technologiesector. Vletter komt van Loyens en Loeff. Jongen komt van Allen & Overy.

“Wij zijn zeer verheugd met de komst van Bas en Herald naar Greenberg Traurig.”, zeggen Thomas van der Vliet en Cees van Oevelen, Co‐Managing Shareholders van Greenberg Traurig Amsterdam. “Met hun trackrecord op het gebied van grensoverschrijdende transacties zullen zij een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere groei van ons kantoor.”

“Met deze overstap grijpen wij de kans om de groeiambities van Greenberg Traurig in Amsterdam te verwezenlijken”, vervolgen Bas Vletter en Herald Jongen. “De drive van Greenberg Traurig om altijd toegevoegde waarde aan cliënten te leveren sluit naadloos aan bij onze visie op de moderne commerciële advocatuur: een hands‐on aanpak op partnerniveau met alle resources van één global firm met meer dan 2100 professionals.”

Bas Vletter

Herald Jongen

Gerelateerde artikelen