Bas Mees maakt overstap naar Rutgers & Posch

Bas Mees (41) is partner geworden bij advocatenkantoor Rutgers & Posch. Zijn collega bij Vriman, Joost Kuipers, maakt eenzelfde overstap.

Mees (foto) komt over als partner van Vriman M&A Lawyers en is gespecialiseerd in mid-market M&A, private equity en venture capital transacties.

Bas Mees brengt meer dan zestien jaar ervaring mee in de internationale M&A praktijk. Hij was vanaf 2006 ruim tien jaar advocaat bij Freshfields Bruckhaus Deringer, en vervolgens mede-oprichter en partner bij Vriman M&A Lawyers. Mees: “Het geeft veel energie om een nieuwe uitdaging aan te gaan en de M&A praktijk verder uit te bouwen binnen een kwalitatief hoogwaardig kantoor als Rutgers & Posch met een enthousiast en ambitieus team.”

Zijn collega bij Vriman, Joost Kuipers, start per 1 november  bij Rutgers & Posch. Kuipers (36) is een corporate M&A advocaat die veel kennis van private equity met zich meebrengt. Kuipers zet de samenwerking met Mees voort en gaat bij Rutgers & Posch aan de slag als senior medewerker. Hij werkte hiervoor als advocaat bij onder andere Vriman en Stonewater.

Gerelateerde artikelen