Bart Severijns nieuwe Head of Corporate Finance bij RSM

Per 6 april is Bart Severijns aangesteld als Head of Corporate Finance bij RSM.

Bij RSM zal Bart verantwoordelijk zijn voor de verdere uitbouw van de reeds succesvolle M&A-praktijk. Met deze aanstelling en tezamen met Marcel Vlaar als director voor de Transaction Services-praktijk en René van Bruggen als director van de waarderingspraktijk, is het RSM Financial Advisory Services managementteam onder leiding van Cora van Dijk versterkt en klaar voor de toekomst. 

De afgelopen 10 jaar maakte Bart deel uit van het Corporate Finance-team van Deloitte in Amsterdam en begeleidde hij tientallen nationale en internationale transacties in de Mid-Market waarbij hij DGA’s, Corporates en Private Equity bijstond.

Bart Severijns: “Tijdens mijn kennismaking met RSM ben ik bevlogen geraakt door de kansen die er voor RSM op Corporate Finance gebied liggen. Ik heb het CF-team en de bredere RSM organisatie leren kennen als een zeer professionele en hechte club mensen met een enorme klantgerichtheid en verbondenheid met de ondernemers die zij bedienen. De lijnen zijn hier kort en men staat voor elkaar.”

Cora van Dijk – Managing Partner Financial Advisory Services: “Met de aanstelling van Bart heeft RSM Corporate Finance nog meer slagkracht verkregen om de markt te kunnen bedienen. Ik ben trots om iemand met zoveel kennis in het team te hebben en daarmee onze Corporate Finance tak te kunnen verstevigen. Bart brengt een schat aan deal-ervaring mee en zal qua persoon goed passen bij het DNA van onze organisatie. Samen met hem gaan we ons als RSM in de komende jaren richten op het verder realiseren van de groeiambities van de M&A dienstverlening in de midmarket”.

RSM Financial Advisory Services maakt deel uit van RSM Nederland. RSM is het zesde netwerk ter wereld van accountancy-, belastingadvies- en consultancyorganisaties. De afgelopen jaren is de Nederlandse M&A consultancy-dienstverlening van RSM sterk gegroeid. Zij positioneren zich op het Nederlandse Mid-Market segment. RSM is in Nederland gevestigd op 11 locaties, met Utrecht als uitvalbasis voor het team van Corporate Finance.
 

Gerelateerde artikelen