Barenbrug Groep neemt Watson Group over

Zaaizadenbedrijf breidt uit in Schotland.

De Koninklijke Barenbrug Groep heeft een overeenkomst gesloten met betrekking tot de overname van Watson Group, een onafhankelijke groothandel in zaaizaden in Schotland. De overname zal de activiteiten van Barenbrug in het Verenigd Koninkrijk versterken en tegelijkertijd Watson Group in staat stellen de groei te bestendigen. 

Watson Seed is gevestigd in Schotland. Het familiebedrijf werd 33 jaar geleden opgericht. De onderneming geniet een goede reputatie in de Britse zaadindustrie, met zowel retail- als groothandelsactiviteiten, en heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt. Barenbrug UK is al jaren een belangrijke leverancier van Watson Group.

Barenbrug versterkt met de overname de positie van het bedrijf op de Schotse markt. Daarnaast zorgt de overname ervoor dat Barenbrug de proeven en observatie van rassen die Watson Group op het eigen bedrijf uitvoert kan combineren met haar eigen Schotse rassenproeven. Na de overname blijven Barenbrug UK en Watson Group als afzonderlijke entiteiten opereren. Tegelijkertijd zullen ze profiteren van elkaars expertise.
 

Gerelateerde artikelen