Barbara van Hussen sluit zich aan bij JanssenBroekhuysen

M&A advocaat Barbara van Hussen, heeft zich begin deze maand aangesloten bij de M&A boutique JanssenBroekhuysen Advocaten.

Van Hussen is meer dan 22 jaar actief in de M&A praktijk en voormalig managing partner Amsterdam en international board member van DLA Piper. Ze won in 2011 de award voor beste M&A advocaat van Nederland. Daarnaast is ze "ranked band #1" voor Corporate en M&A/Mid-Market in Chambers en werkt ze zowel voor middelgrote corporates, familiebedrijven als voor private equity.

JanssenBroekhuysen Advocaten uit Amsterdam levert juridische diensten op het gebied van corporate, finance en litigation. Opgericht in 2006 wilde het met een klein team van ervaren M&A advocaten de concurrentie aangaan met de grote full service kantoren.

Versterken en uitbouwen

Met de komst van Van Hussen wil JanssenBroekhuysen haar huidige positie in de markt versterken en uitbouwen. De praktijk van Van Tussen “sluit naadloos aan op die van JanssenBroekhuysen”, stelt het advocatenkantoor in een persbericht.

“JanssenBroekhuysen heeft oog voor de menselijke maat en persoonlijke aandacht en levert een hoge kwaliteit van dienstverlening. Zij hebben bewezen tot de top van de mid-market te behoren. Ik verheug mij er enorm op om met hen de praktijk voort te zetten.”, aldus Van Hussen in een toelichting. 

Gerelateerde artikelen