Banning versterkt M&A-team

Banning Advocaten heeft haar M&A-team onlangs versterkt met Henk Brat en Paul Hendriks als partners, Peter Kruit als advocaat en Natalie van Spall als legal assistant.

Peter Kruit (advocaat, links op de foto) heeft eerdere ervaring opgedaan als legal consultant in Azië en bij een trustkantoor in Nederland. Peter is sinds 2019 advocaat en is op breed terrein werkzaam binnen het ondernemingsrecht.

Natalie van Spall (legal assistant) heeft een zeer ruime ervaring op het gebied van het ondernemingsrecht. Zij is voor veel cliënten van het team direct aanspreekpunt en vormt daarmee een centrale schakel in het team.

Henk Brat (partner) is sinds 1997 advocaat en richt zich op ondernemingsrecht. Henk heeft geruime ervaring in het begeleiden van fusies en overnames. Zijn cliënten zijn met name ondernemers en investeringsmaatschappijen.  

Paul Hendriks (partner, rechts op de foto) is ruim tien jaar werkzaam als advocaat en behandelt zowel M&A-trajecten als geschillen en procedures in ondernemingsrechtelijke zin. Hij werkt vooral voor ondernemers, start-ups en investeerders.

Gerelateerde artikelen