Ballast Nedam neemt Mouwrik Waardenburg over

Bouwbedrijf Ballast Nedam neemt wegenbouwer Mouwrik Waardenburg over. 

Het in Waardenburg en Elst gevestigde Mouwrik Waardenburg wordt als zelfstandig bedrijf toegevoegd aan het organisatieonderdeel Ballast Nedam Road Specialties.

Mouwrik Waardenburg werkt vanuit Waardenburg en Elst en telt momenteel 65 medewerkers. Het bedrijf is actief in Grond- en Weg- en Waterbouw en heeft een sterke regionale positie op het gebied van asfaltonderhoud, bouw- en woonrijp maken en binnenstedelijke reconstructies van wegen en riolering. Het werkgebied van het bedrijf bevindt zich in de lijn Amsterdam-Zwolle en Eindhoven-Rotterdam.

Het uitgangspunt bij de overname is dat Mouwrik Waardenburg ook in de toekomst onder haar eigen naam blijft opereren, met haar eigen cultuur, onder aansturing van de huidige directie en vanuit de huidige locaties. Doordat Mouwrik Waardenburg en Ballast Nedam de krachten bundelen, wordt een volgende stap gezet in de groei van de wegenbouwactiviteiten van Ballast Nedam. Mouwrik Waardenburg was op zoek naar een partij om verdere groei en continuïteit van haar activiteiten veilig te stellen en Ballast Nedam wil haar positie in de markt uitbreiden en versterken. 

De overname wordt ter goedkeuring voorgelegd bij de Autoriteit Consument & Markt. 

Gerelateerde artikelen