Baker & McKenzie Amsterdam benoemt twee nieuwe partners

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:01
Twee benoemingen bij Baker & McKenzie Amsterdam: per 1 juli 2013 zijn Wibren Veldhuizen en Kuif Klein Wassink benoemd tot partner binnen respectievelijk de Tax en Corporate praktijkgroep.
Wibren Veldhuizen is sinds 2003 verbonden aan Baker & McKenzie Amsterdam en houdt zich binnen de fiscale praktijk bezig met fiscale (her)structureringen. Hij is gespecialiseerd in zowel Nederlands als internationaal fiscaal recht, met inbegrip van de daaraan verbonden ondernemingsrechtelijke en transfer pricing aspecten. Hij vertegenwoordigt voornamelijk Europese en Aziatische multinationals en is actief lid van de Asia Desk van het Amsterdamse kantoor.
 
Kuif Klein Wassink is binnen de Corporate praktijk gespecialiseerd in grensoverschrijdende transacties. Hij heeft ruime ervaring in het begeleiden van fusies en overnames en het oprichten van joint venture structuren. Hij vertegenwoordigt voornamelijk private equity investeerders in opkomende markten, met name GOS landen en Turkije. Bovendien ondersteunt hij private equity fondsen en bankinstellingen middels het opzetten van verschillende soorten optie- en participatie structuren. Hij is sinds 2007 verbonden aan Baker & McKenzie Amsterdam.
Gerelateerde artikelen