Avery Dennison neemt Rietveld over

Het Amerikaanse beursbedrijf Avery Dennison heeft de overname van Rietveld (RTVPRINT) bekendgemaakt. Rietveld is een leverancier van textieldrukoptoepassingen en printmethodes. Het bedrijf is ondergebracht bij de bedrijfsdivisie Retail Branding and Information Solutions (RBIS) Apparel Solutions. 

Het Amerikaanse beursbedrijf Avery Dennison heeft de overname van Rietveld (RTVPRINT) bekendgemaakt. Rietveld leverancier van textieldrukoptoepassingen en printmethodes. Rietveld is samengevoegd met de bedrijfsdivisie Retail Branding and Information Solutions (RBIS) Apparel Solutions. 

Avery Dennison is een multinational in kleefmiddeltechnologie, grafische displays en verpakkingsmaterialen. Het bedrijf is geen onbekende in Nederland. In 2019 nam het Amerikaanse concern het onderdeel van het Nederlandse Smartrac voor RFID Inlay over voor 225 miljoen euro.

Het hoofdkantoor van Rietveld staat in Zoeterwoude. Het bedrijf telt productiefaciliteiten in Nederland en Turkije. De onderneming heeft ongeveer 70 werknemers. Nadere details over de deal zijn niet bekendgemaakt.

 

Gerelateerde artikelen