Automatiseerder Irixs neemt AFAS partner over

Irixs vergroot de landelijke aanwezigheid met de overname van Gjald.

Irixs neemt branchegenoot Gjald over.

De automatiseerder heeft inmiddels ruim 140 medewerkers in dienst. Zij helpen bedrijven op het gebied van bedrijfsprocessen, strategische vraagstukken, AFAS Software, AFAS koppelingen, Business Intelligence én softwareontwikkeling. Daardoor kan Irixs de volledige procesketen van klanten automatiseren, hen helpen om inzicht te krijgen in de juiste stuurinformatie en adviseren op zowel operationeel als strategisch vlak.

Met vestigingen in Enter, Weert en Leusden bedient Irixs klanten in Nederland en België.

Deze overname van AFAS-partner Gjald opent nieuwe kansen voor beide partijen en zorgt voor een nieuwe vestiging in Noord-Nederland (Zwolle) onder de vlag van Irixs. De toevoeging van Gjald’s expertise in de zorg- en welzijnssector is een verrijking voor het branchespecifieke portfolio.

“De integratie van Gjald is een belangrijke stap in onze groeistrategie, waarbij we ons richten op specifieke branches”, aldus Sybren Westerink, CEO van Irixs. “Gjald versterkt onze dekking in Noord-Nederland en hun expertise in optimalisaties voegt aanzienlijke waarde toe. Ze hebben een sterke, zelfstandige klantenkring opgebouwd dankzij hun focus op gespecialiseerde oplossingen die bedrijven in diverse sectoren echt verder helpen.”

“Wij zijn erg blij met deze stap en zien de toekomst met veel vertrouwen tegemoet”, zegt Maeike Walstra, algemeen directeur van Gjald. “Onze klanten zullen profiteren van een breder dienstenaanbod, waaronder data & BI, AFAS-koppelingen en salarisadministratie. Voor onze collega’s opent dit nieuwe deuren, doordat we vanuit een bredere opdrachtenportefeuille kunnen werken aan multidisciplinaire uitdagingen, wat grote kansen biedt voor ontwikkeling en groeimogelijkheden.”

Gerelateerde artikelen