Atradius benoemt Claus Gramlich-Eicher tot CFO

Claus Gramlich-Eicher van Allianz Investment Management SE is aangesteld als CFO van Atradius N.V. Als CFO van Atradius is Claus Gramlich-Eicher (48) verantwoordelijk voor Finance, Financial Control en Corporate Finance. Zijn thuisbasis wordt Amsterdam.

Atradius biedt zijn B2B-klanten een breed scala aan producten en diensten ter ondersteuning van hun credit- en cashmanagement, zoals kredietverzekering, incassodiensten, garantiediensten, en informatie over de kredietwaardigheid van afnemers.

Gramlich-Eicher werkte sinds 1993 voor Allianz, waar hij verschillende financiële senior-functies vervulde. Hij was onder andere betrokken bij de uitbouw van de financiële divisies van Allianz in vier verschillende landen (Tsjechië, Spanje, Italië en Duitsland). Hij spreekt vloeiend Duits, Spaans en Engels en kan zich ook goed verstaanbaar maken in het Italiaans, Frans en Tsjechisch.

Over Atradius
De Atradius Groep biedt wereldwijd tal van diensten op het gebied van kredietverzekering tot incasso. Met 160 kantoren in 45 landen heeft het een geschat marktaandeel van 31% van de mondiale markt voor kredietverzekering. Atradius heeft toegang tot kredietinformatie over 100 miljoen bedrijven wereldwijd. De producten van Atradius helpen bedrijven over de hele wereld om zich in te dekken tegen betalingsrisico’s die verbonden zijn aan de verkoop van producten en diensten op krediet.

Gerelateerde artikelen