Atabix versterkt marktpositie met overname Mozard en IenPM

Met de overname van Mozard en IenPM haalt Atabix belangrijke domeinkennis en nieuwe producten binnen.

Atabix, gevestigd in Amsterdam, richt zich op het digitaliseren van kritische processen bij (semi-) overheidsinstanties. De onderneming doet dit middels haar software suite Atabase.

Klanten gebruiken de software om hun administratieve processen en klantcontacten te digitaliseren en professioneel te beheren. Atabase wordt geïmplementeerd in de (semi-) publieke sector door de development sprint teams van Atabix.

Atabix heeft 160 medewerkers en voert een actieve buy & build strategie. Na Kodision en Oberon hebben nu ook Mozard en IenPM zich aangesloten bij Atabix.

Mozard en IenPM
Mozard, gevestigd in Nootdorp en in 2009 opgericht door Mark Voogd, is een van dé grondleggers van zaakgericht werken en de eerste aanbieder van een zaaksysteem van Nederland. De SaaS-oplossingen van Mozard stellen (semi-) overheidsinstanties in staat om hun dienstverlening en informatievoorziening te verbeteren en hun kosten te verlagen.

IenPM richt zich voornamelijk op het implementeren van de Mozard oplossingen.

Het management van Mozard en IenPM zal betrokken blijven om samen met de directie van Atabix de gezamenlijke groeistrategie te realiseren en (semi-)overheidsinstanties nog beter van dienst te zijn bij de ontwikkeling, configuratie en implementatie van digitale oplossingen.

Deelnemers overname
De transactie is mede tot stand gekomen door:

• Blenheim (juridisch adviseur Mozard en IenPM)
• BJTK (juridisch adviseur Atabix Group)
• TIC Advisory (financiële DD advisieur Atabix Group)
• VanLoman (fiscaal adviseur Atabix Group)
• Harper Insurance (pensioenen & verzekeringen DD adviseur Atabix Group)
• Schut (notaris)
• DELTA Equity Partners (aandeelhouder Atabix Group)

Gerelateerde artikelen