Arthur van der Goes gaat naar William Blair

Het van oorsprong Amerikaanse advieskantoor William Blair trekt Arthur van der Goes aan.

Het boetiekkantoor dat is gespecialiseerd in vermogensbeheer en investment banking heeft dat deze week aangekondigd. Arthur van der Goes zal als managing director de Consumer & Retail investment afdeling versterken. Van der Goes zal zich focussen op de sector Voedsel en Drinken. 

‘’We blijven onze Europese aanwezigheid uitbreiden en investeren in ons team om onze klanten over het hele continent beter van dienst te kunnen zijn’’, vertelt Anu Sharma, hoofd European investment banking. ‘’We hebben een lange geschiedenis in het bedienen van Europese klanten met uitzonderlijke resultaten, en met de komst van Arthur zijn we verheugd om ons sterke transactiemomentum binnen de consumentensector voort te zetten.’’

Met meer dan 20 jaar ervaring in de M&A industrie komt Van der Goes over van de Rabobank. Tot voor kort was hij de managing director van de Voedsel en Agricultuur afdeling van de Rabobank, waar hij leiding gaf aan middelgrote M&A-transacties in Nederland. Daarvoor bekleedde hij verschillende functies bij ING Amsterdam, New York en Londen, waar hij cliënten adviseerde over corporate finance-transacties in verschillende sectoren. Arthur van der Goes heeft een master in financiële economie.

 

Gerelateerde artikelen