Argos Wityu breidt uit en opent kantoor in Amsterdam

Private equity-firma Argos Wityu opent nieuw kantoor in Officia I aan de Boelelaan in Amsterdam.

Pan-Europese private equity-groep Argos Wityu kondigt vandaag aan dat het zijn kantoor in Amsterdam heeft geopend. Deze uitbreiding markeert een belangrijke mijlpaal in de aanhoudende groei van het bedrijf in Europa en versterkt zijn aanwezigheid in de Benelux. .

De Argos Wityu-fondsen en zijn Benelux-team hebben aanzienlijk succes gehad, met meer dan 100 miljoen euro aan investeringen in Nederlandse bedrijven, waaronder in Cohedron (2017-2021), Schenk Tanktransport (2021), en IJssel Technologie (2022). Ook voerde het PE-bedrijf met verschillende portfoliobedrijven een buy- en buildstrategie uit en werden negentien add-ons gesloten. 

"We zijn verheugd om ons met dit kantoor permanent in Amsterdam te vestigen”, zegt Richard Reis, Partner bij Argos Wityu. “Hiermee kunnen we onze bedrijven en investeerders in het land beter van dienst zijn. De opening van dit kantoor toont onze toewijding aan het uitbreiden van onze Europese voetafdruk en het verder het verdiepen van onze relaties met Europese bedrijven."

Lees ook: Nieuw fonds wil 'duurzame kampioenen' maken van deelnemingen
 

Gerelateerde artikelen