ARAG investeert in verkeersboete platform Appjection

Appjection, het online platform om bezwaar te maken tegen onterechte verkeersboetes, ontvangt een investering van € 400.000 van ARAG en Arches Capital.

Appjection zal zijn leidende positie verder uitbreiden door deze investering. Appjection heeft een digitale service ontwikkeld waarmee eenvoudig bezwaar kan worden gemaakt tegen een onterechte verkeersboete. Het bedrijf is in twee jaar tijd uitgegroeid tot marktleider in Nederland met aansprekende partners zoals leasemaatschappijen, parkeerapps en juridisch dienstverleners.

Max Heck, CEO en oprichter van Appjection: ”We zijn twee jaar geleden begonnen met als doel de toegang tot het recht in Nederland te verbeteren. We hebben gemerkt hoe erg mensen gebaat zijn bij het op een juiste manier gebruik maken van hun rechten. Deze investering geeft ons de mogelijkheid onze dienstverlening flink uit te breiden, de samenwerking met relevante instanties te verdiepen en nog veel meer mensen te helpen bij hun juridische problemen.” 

Richard Faas, Director of Innovation bij ARAG Nederland: ”Binnen de ARAG Legal Tech Studio combineren we onze ervaring, netwerk en de schaal van ARAG met de technologie en creativiteit van startups. We zijn erg blij met de groei van Appjection en dat we het team verder mogen ondersteunen bij de gedeelde ambitieuze doelstelling om voor iedereen het recht toegankelijk te maken.” 

Frank Appeldoorn, Managing Partner bij Arches Capital: “De motivatie van het team van Appjection om onrecht te bestrijden is doorslaggevend. De strategie om het businessmodel samen met de partners in Nederland en Europa uit te rollen is zeer aansprekend en de samenwerking met het team is erg prettig en professioneel.”

 

Gerelateerde artikelen