Appian Neemt process pining-bedrijf Lana Labs over

Appian kondigt de overname aan van Lana Labs, ontwikkelaar van het LANA Process Mining Platform.

Lana staat bekend om zijn expertise in complexe bedrijfsprocessen, krachtige AI- en door machine learning aangedreven procesanalyse. Klanten van Lana zijn minder tijd kwijt aan het consolideren van gegevens en hebben meer tijd om procesinefficiënties op te sporen.

"Digitale transformatie en het vermogen om snel aan te passen zijn in de bedrijfsomgeving van vandaag de dag van cruciaal belang", aldus Markus Rolle, CFO van Telefonica Duitsland. "Vandaag werken we samen met Lana om inefficiënte processen te identificeren en apart met Appian om onze werkstromen te automatiseren. We zijn verheugd om ze nu te zien samenkomen en ons te helpen nog sneller van inzicht naar handelen over te schakelen."

Dankzij de overname van Lana Labs kan Appian zijn klanten met de meest complete low-code automatiseringssuite aanbieden.

Het LANA-platform heeft een vooraanstaand eigen algoritme voor machine learning dat de analyse van de meest complexe zakelijke werkstromen automatiseert, wat bedrijven slimmer en efficiënter maakt. Appian is leider op het gebied van low-code procesmodellering en -automatisering. De inzichten verkregen uit procesanalyses kunnen worden gebruikt om essentiële toepassingen met het Appian-platform in te zetten. Het resultaat kan een procesoptimalisatie zijn waarbij mensen, systemen en gegevens worden verenigd in dezelfde werkstroom.

Appian koos voor Lana Labs vanwege de gedeelde waarden tussen de organisaties en producten. Het LANA platform wordt door Everest Group gezien als een belangrijke speler in de process mining-industrie. Lana's AI-ondersteunde analyse van complexe bedrijfs- en productieprocessen komt overeen met de aandacht die Appian schenkt aan het vereenvoudigen van de belangrijkste werkstromen van organisaties. Net als de low-code architectuur van Appian, is de productarchitectuur van het LANA platform modern, container-based en overdraagbaar tussen AWS Cloud en door klanten beheerde omgevingen. 

Appian CEO Matt Calkins liet weten, "Er is een natuurlijke synergie tussen procesmijnen, procesmodellering en automatisering. We zijn van mening dat onze overname van Lana Labs betekent dat alleen Appian in staat is om onze klanten in een samengestelde suite vanuit inzichten te laten handelen."

Gerelateerde artikelen