Aon Risk Solutions benoemt drie directieleden

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:22
Binnen de directie van Aon Risk Solutions, werkmaatschappij van risicoadviseur en verzekeringsmakelaar Aon Nederland, worden Hans Taal, Stefan Weda en Mario Hooglugt per 1 september aanstaande benoemd tot directielid. Dat laat het bedrijf weten in een persbericht.
Hans Taal (44) zal in de rol van CCO zijn focus hebben op de nationale business van Aon Risk Solutions, waaronder het MKB en Large Corporates segment. Taal is 20 jaar werkzaam bij Aon, voor het laatst als managing director voor de regiokantoren.
 
 
Stefan Weda (45) heeft met zijn commerciële directiefunctie focus op de internationale business waaronder Aon Global Accounts en Aon’s Global Client Network (AGCN). Weda is 17 jaar werkzaam bij Aon als executive account director Global Accounts.
 
 

Ook Mario Hooglugt (46) is benoemd tot directielid van Aon Risk Solutions. Hij wordt verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de strategie en verdere groei van Aon op het gebied van Health & Benefits. Hooglugt is daarnaast benoemd tot Health leader binnen EMEA. Hij is nu 15 jaar werkzaam bij Aon, onder andere als managing director Corporate Wellness.
 
 
 
"Deze benoemingen illustreren de breedte en diepte van het talent bij Aon," zegt Marc van Nuland, directievoorzitter van Aon Risk Solutions. "Binnen Aon is talentontwikkeling een speerpunt. Dat beleid werpt nu zijn vruchten af." 
Per 1 september bestaat het directieteam van Aon Risk Solutions uit de volgende leden: Marc van Nuland (directievoorzitter), Mario Hooglugt, Rene Mandos, Michiel van Meer, Rogier Sparreboom, Hans Taal, Stefan Weda en Hugo Wegbrans.
Gerelateerde artikelen