Antonio Rodriguez (RA/RC) wordt CFO van A-ware Food Group

Antonio Rodriguez (1970) treedt met ingang van 1 januari 2015 toe tot de directie van A-ware Food Group. Als CFO wordt hij eindverantwoordelijk voor onder meer Financi├źn en ICT en mede verantwoordelijk voor de strategie van dit familiebedrijf.
A-ware Food Group is gespecialiseerd in het rijpen, versnijden, verpakken en transporteren van kaas. Dit oer-Hollandse familiebedrijf heeft de ambitie om uit te groeien tot de meest gewaardeerde ketenpartner in food- en agri in Europa. Daarnaast is zij ook in toenemende mate buiten Europa actief.
“Antonio Rodriguez heeft veel ervaring met financiële functies binnen foodbedrijven en familiebedrijven.” aldus Jan Anker, CEO van A-ware Food Group. “Daarnaast sluit zijn ervaring met het efficiënter organiseren van financiële en administratieve processen logisch aan op onze strategie om kostenbewust te werken en als ketenregisseur optimaal in te spelen op de wensen van onze klanten. Met de komst van Antonio Rodriguez is het directieteam weer compleet.”
 
Antonio Rodriguez ziet veel mogelijkheden om met zijn ervaring op het gebied van Finance & Control en het optimaliseren van financiële processen het vierhoofdige directieteam te versterken. “Ik zie het als een uitdaging om mijn ervaring in te zetten om samen met het directieteam verder te bouwen aan de continuïteit en gezonde groei van dit mooie familiebedrijf.”
Antonio Rodriguez heeft universitaire opleidingen gericht op accountancy en controlling gevolgd, en heeft ruime ervaring in financieel administratieve managementfuncties. Antonio Rodriguez was laatstelijk actief als Directeur Control van Detailresult Groep en eindverantwoordelijk voor het totale financiële beleid.
Gerelateerde artikelen