Annual League Tables 2017: Submit uw deals voor 1 januari 2018

Heeft u ze al op een rijtje? MenA.nl publiceert de Annual League Tables 2017 begin januari weer op MenA.nl en in Het Financieele Dagblad. Submit uw deals voor 1 januari 2018.

Het afgelopen jaar zijn er meer dan 1800 deals toegevoegd aan MenA.nl, een absoluut record! Onze dank is groot! Op deze manier wordt u maar ook uw dienstverlening zichtbaarder voor beslissers in M&A en private equity zoals CEO's, CFO's, M&A Directors, General Counsel en pe managers. Tevens stelt het de redactie in staat om u ook wat terug te geven: inzicht in de markt d.m.v. de in februari gelanceerde tool M&A Insight. 

Essentieel is dat eenieder een compleet palet van deals voorgeschoteld krijgt en dat dus ook al uw deals op MenA.nl verschijnen. De database moet een eerlijk en evenwichtig overzicht geven van de beste deals. Het zou daarom jammer zijn als u de boot mist. 

Stap 1: Check uw deals op MenA.nl
Zoek uw deals op MenA.nl/deals, op uw persoonlijke profiel of het bedrijfsprofiel.

Stap 2: Mist een deal? 
Vul dan in 4 minuten het formulier in via https://mena.nl/deal-inzenden en wij zorgen ervoor dat de deal wordt toegevoegd. 

Stap 3: Mist uw (bedrijfs)naam bij de deal? 
Stuur dan een e-mail met onderstaande informatie aan deals@alexvangroningen.nl en wij zorgen ervoor dat de deal wordt aangevuld. 
   
Name of the deal:   
Advisor for:  
Company name:   
Name of the deal Dealmaker(s) + Level of advisory*:    
Category:    

Wij verzoeken u om de deals voor 1 januari 2018 aan te leveren. Zo kunnen wij de League Tables 2017 maken.

Gerelateerde artikelen