Anita Canta benoemd tot Counsel bij CMS

Anita Canta (1978) is benoemd tot counsel bij CMS. Canta is gespecialiseerd in contractrecht, waaronder distributie en franchising. 

Sinds 2007 maakt Canta deel uit van de Praktijkgroep Commercial. De afgelopen jaren heeft Canta de franchisepraktijk van CMS verder uitgebouwd met cliënten uit diverse branches.

Canta heeft ruime ervaring in het opstellen en wijzigen van franchiseovereenkomsten en het begeleiden van de start van en veranderingen binnen franchiseorganisaties. Ook houdt Canta zich veel bezig met agentuur- en opdrachtovereenkomsten. Daarnaast bemiddelt en procedeert Canta in geschillen tussen franchisegevers en franchisenemers.
 
Aukje Haan, partner Company/Commercial Law, over de benoeming van Canta: "Wij zijn zeer verheugd over de benoeming van Anita tot Counsel. Anita is een kundig en praktisch ingestelde advocaat en daarmee een trusted advisor voor onze cliënten. Zij is een waardevolle toevoeging voor onze snel groeiende praktijk."

Canta is geassocieerd lid van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) en actief lid van de Vereniging voor Distributie-, Franchise- en Agentuurrecht (DFA). 
 

Gerelateerde artikelen