Het Angel Café: Hét evenement voor ondernemers en investeerders!

Laatst gewijzigd: 20 maart 2024 10:39
Op 18 maart komt de bruisende wereld van startups weer tot leven tijdens het zevende Angel Café.

Het Angel Café, onder de bezielende leiding van oprichter Marleen Evertsz (Nxchange), biedt een platform voor getalenteerde ondernemers om hun sprankelende ideeën te pitchen en investeerders om nieuwe ideeën en contacten op te doen.

Lees ook Angel Café: Waar liggen de grootste investeringskansen in AI en tech?

Met de expertise van innovator en ondernemer Ruud Hendriks en de inzichten van onder andere ondernemers Marco Aarnink van Print.com en Jouri Schoemaker van Pieter Pot, leer je wat er nodig is om de top te bereiken in het dynamische startup landschap.

Het event wordt gehouden in het prachtige Capital C in Amsterdam en is een must voor zowel ondernemers als investeerders.

Begeleiding bij de eerste stappen
De avond trapt af met Daan Looman en Joey Moreau van Startupbootcamp, die delen hoe zij startende bedrijven begeleiden bij hun eerste stappen. Van het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten tot het vergroten van sales en het aantrekken van investeringen.

Focus op PropTech
Bold2, het Startup Accelerator-programma, brengt maar liefst 300 startende ondernemingen samen. Met de eerste IPO van een fonds gericht op Sustainable Development Goals en de lancering van een nieuw fonds met focus op verstedelijking en woningen, is de tijd rijp om te investeren in PropTech en de huisvesting van morgen.

Pitches van veelbelovende startups
Zoals bij iedere editie van Angel Café zullen verschillende ondernemers pitchen met als doel angel kapitaal aan te trekken om hun droom werkelijkheid te laten worden.

Mis het niet!
Dit is jouw uitnodiging om deel te nemen aan een avond vol potentie, verbinding en innovatie. Of je nu live aanwezig bent in Capital C in Amsterdam of online meedoet, meld je hier gratis aan en maak deel uit van een onvergetelijke ervaring op 18 maart. Kom en druk jouw stempel op de toekomst van ondernemerschap.

Gerelateerde artikelen