Amsterdamse tak van CVC slaat toe op Europese vliegvelden

Drie logistieke dienstverleners op luchthavens overgenomen door CVC DIF.

Het Amsterdamse private equity-bedrijf CVC DIF bundelt drie bedrijven die logistieke diensten uitvoeren op vliegvelden. De drie bedrijven zijn sinds de zomer aangekocht door CVC DIF.

Het gaat om S-P-S International (Nederland) en CTC Moyson Airport Equipment (België), die worden ondergebracht bij HiSERV (Duitsland). Zo is er één Europees bedrijf dat voorop moet lopen in leasing van grondapparatuur voor de luchtvaart.

Moedermaatschappij CVC DIF is de voortzetting van de Nederlandse investeerder DIF Capital Partners, die afgelopen zomer is opgegaan in het internationale private equity-bedrijf CVC Capital Partners.

S-P-S International is een specialist in niet-gemotoriseerde apparatuur met een vloot in de Benelux en Europa. CVC DIF heeft het bedrijf overgenomen van private equity-bedrijf Strikwerda Investments.

CTC Moyson Airport Equipment is een specialist in gemotoriseerde grondapparatuur die de Belgische en West-Europese markten bedient. Tot voor kort was deze onderneming in handen van de familie Moyson.

De twee bedrijven worden onderdeel van het HiSERV-platform, dat afgelopen zomer is overgenomen door CVC DIF. Het drietal vormt een van de grootste aanbieders van grondapparatuur voor luchthavens in Europa.

Financiële details over al deze deals zijn niet bekendgemaakt.

Lees ook: CVC Capital krijgt vleugels na beursgang in Amsterdam

Gerelateerde artikelen