Amsterdamse Olym Advocaten betreedt Nederlandse M&A-markt

Per 1 november 2016 is Olym Advocaten gelanceerd, een Amsterdams corporate transactiekantoor opgericht door Niels Hofkes, Marcel van de Vorst, Eveline Mutsaers en Charles Eijsbouts.

Partner Marcel van de Vorst over de nieuwe speler op de M&A-markt: “Wij zijn alle vier senior advocaten met een achtergrond in big law en richten ons op de corporate transactiepraktijk. Private-equity, venture capital en M&A-transacties maken deel uit van ons werkterrein. Ieder heeft zijn of haar eigen focus. Ik doe veel private-equity en venture capital in de tech-sector en M&A-wereld, Eveline Mutsaers doet ook life sciences en sustainable energy en Niels Hofkes en Charles Eijsbouts houden zich bezig met algemene private-equity- en M&A-activiteiten.”

“Op een moderne en gerichte manier werken we met een flexibele schil, gebruikmakend van een sterk netwerk met mensen waarmee we in het verleden veel gewerkt hebben. Hun expertise kunnen we snel inschakelen,” aldus de oud-Jones Day-partner.

Hoewel Olym ook op internationaal niveau actief is, benadrukt Van de Vorst dat de boutique veel in de Nederlandse markt opereert: “We zijn Nederlandse advocaten, daar ligt ook onze focus. Een enkele keer doen we ook een transactie buiten Nederland, dan schakel je een lokale advocaat of adviseur in. Daarbij komt ons netwerk weer goed van pas”, vertelt Van de Vorst.

“De ambitie is om mooie deals te sluiten in bovengenoemde werkgebieden voor toonaangevende partijen in Nederland”, zo sluit de Olym-partner af.

 

 

 

Gerelateerde artikelen