Allen & Overy en Lexence voeren league tables Q1 2017 aan

Advocatenkantoor Allen & Overy heeft bij de grootste overnames geadviseerd in het eerste kwartaal van 2017. Lexence was betrokken bij de meeste deals. Dat blijkt uit de league tables van MenA.nl over het eerste kwartaal van 2017.

>> Zie ook onze full page kwartaalupdate League Tables Q1 2017 in FD.

Met de nummer één positie in het eerste kwartaal behoudt Allen & Overy haar voorsprong. Over heel het jaar 2016 eindigde het kantoor ook op de eerste plaats in de league table gesorteerd op dealwaarde. Het kantoor adviseerde bij deals met een opgetelde waarde van vier miljard euro. Waaronder bij de overname van Brasil Kirin door Heineken voor 664 euro en Vanderlande Industries door Toyota voor 1,2 miljard euro

De overname van Vanderlande heeft ook Loyens & Loeff en het internationale advocatenkantoor White & Case een podiumplaats bezorgd. Loyens & Loeff staat met 1,37 miljard euro op de tweede plaats en White & Case volgt met 1,2 miljard op drie. 

 

Lexence adviseert bij de meeste deals
Lexence was bij de meeste deals betrokken over het eerste kwartaal van 2017. Het kantoor adviseerde bij 18 deals. Hiermee blijft het kantoor drie deals voor dealmaker Allen & Overy, die over heel 2016 de meeste deals op zijn naam heeft geschreven. Lexence stond in 2016 op de negende plaats. Het kantoor was afgelopen kwartaal betrokken bij veel private-equitydeals, waaronder de overname van Agridient door Nimbus en de deelname van GIMV in ALT Technologies. Nichekantoor De Breij Evers Boon heeft met dertien deals de derde plaats ingenomen.

 

Lees ook:
League tables 2016: Allen & Overy heer en meester
League tables 2016: Goud voor Goldman Sachs en KPMG in M&A Advisory

 

 

Gerelateerde artikelen