Allen & Overy benoemt 22 partners

Allen & Overy maakt vandaag bekend dat per 1 mei aanstaande wereldwijd 22 partnerpromoties zullen plaatsvinden. De meerderheid van de promoties (68%) vindt plaats buiten Londen, waar het kantoor zijn oorsprong kent.
Dit bevestigt de expansie van Allen & Overy op mondiaal niveau. Inmiddels heeft het internationaal advocatenkantoor 46 vestigingen in 32 landen en 526 partners. 
 
Van de nieuw benoemde partners is 40% vrouw, waarmee het aantal vrouwelijke partners wereldwijd op 17% komt. Amsterdam onderscheidt zich met 28% vrouwelijke partners.
 
In Amsterdam wordt Aroen Kuitenbrouwer benoemd tot partner in de banking praktijk. Kuitenbrouwer studeerde aan de Universiteit Utrecht en de University of Cambridge. Hij trad in 2003 in dienst bij Allen & Overy Amsterdam en werkte in 2010/2011 als advocaat voor het kantoor in Londen. Hij is gespecialiseerd in global loans, leveraged finance, restructuring en commodity en export finance.
Bestuursvoorzitter Ferdinand Grapperhaus van Allen & Overy Nederland over de Nederlandse benoeming: “Wij zijn altijd verheugd wanneer talent van binnenuit doorgroeit. Wij zien de toekomst van Aroen en die van zijn praktijk vol vertrouwen tegemoet en feliciteren hem van harte.”
Gerelateerde artikelen