Alfa Accountants en Adviseurs neemt agrarische portefeuille Mazars over

Per 1 september neemt Alfa Accountants en Adviseurs de agrarische portefeuille van Mazars uit de vestigingen Enschede, Winterswijk en Wolvega over.

Circa 220 klanten en 10 gespecialiseerde adviseurs gaan dan over naar Alfa.

Met 35 kantoren werkt Alfa Accountants en Adviseurs voor ruim 17.000 ondernemers in Nederland. De organisatie is in Twente en Salland lokaal actief met kantoren in Nijverdal en Hardenberg. De nieuwe medewerkers worden ingewerkt vanuit kantoor Nijverdal. In een later stadium zal ook vanuit andere Alfa-kantoren worden gewerkt.  

Voor Alfa vormt de overname, door het samenvoegen van kennis en contacten, een goede aanvulling op de groei die wordt beoogd. Arnoud Bosch, lid raad van bestuur van Alfa: “Met deze overname versterken we onze positie in Twente en Salland. Het is een strategische pijler in een economisch sterke regio en een mooie aanvulling op onze regionale dienstverlening.” De afgelopen jaren nam de organisatie meerdere portefeuilles over van onder anderen Novel Groep Accountants en Adviseurs, EQUITY, Visser Toornstra Van der Meulen Accountants (VTM Accountants) en Accountantskantoor De Jongh.  

Gerelateerde artikelen