Professionals helpen elkaar tijdens coronacrisis

Nooit is COMMUNITY zo belangrijk geweest als in deze tijd van sociale afstand, van angst en onzekerheid.

De communities die Alex van Groningen bij elkaar brengt intensiveren de komende weken en maanden om er te zijn in tijden dat onderlinge steun, perspectief, troost en frisse ideeën nodig zijn. Geen somberheid, maar verbinding! 
 
Alex van Groningen, CEO en Founder: “Wij staan midden in de communities voor Finance, HR en M&A. Netwerken, kennis delen en ontmoetingen; om dat alles draait het bij onze events, trainingen en opleidingen. Ja, corona raakt ons. Wij staan vooraan. Maar we gaan zeker niet bij de pakken neerzitten! We houden onze leden en partners bij elkaar, kijken snel vooruit, herplannen onze bijeenkomsten en klassikale trainingen. Contact met onze community leden onderhouden we in deze tijden via online classrooms en webinars die we organiseren voor bijvoorbeeld het Controllers Network of Young M&A. Ik wil onze leden, docenten en partners bedanken voor alle betrokkenheid en flexibiliteit. Samen komen we deze crisis te boven!”

Wat wij doen: 

● We zijn volop aan de slag om onze events, bijeenkomsten en klassikale trainingen te herplannen.

● In de tussentijd onderhouden we zoveel mogelijk contact via Webinars en Online classrooms. We plannen momenteel webinars in met onze community leden. De Cursus Power BI voor Financials van 7 april is al omgezet in een online classroom.

● Voor onze online platformen FM.nl, CFO.nl, CHRO.nl, AccountantWeek.nl en MenA.nl inventariseren we welke vragen er leven. Deze beantwoorden we in de vorm van artikelen, checklists en interviews met experts en community-leden.

Ivo ten Hoorn, Business Line Manager Learning & Development van Alex van Groningen BV: “Wij zijn al 25 jaar dé opleider en partner voor ambitieuze financials en managers. Alex van Groningen helpt hen succesvol verder in kennis, netwerk en loopbaan. En dat blijven we natuurlijk doen, ook in deze tijden van coronacrisis. Premium e-learnings, podcasts en artikelen zijn nu twee weken gratis, voor iedereen toegankelijk via ons online kennisplatform Financehub.”

Opleidingen gaan van klassikaal in het land, naar virtuele classrooms. “Onze docenten laten hun Excel-sheets of PowerPoint op het scherm zien, ze beantwoorden interactief vragen van cursisten”, aldus Ivo ten Hoorn.

En er staat meer aan te komen. Online debatteren, digitale round tables. ‘Het nieuwe werken’, waar vijf jaar geleden vooral over werd gesproken, is nu realiteit geworden. “Niet lullen, maar poetsen”, verwoordt Ivo ten Hoorn de snelle overgang naar het ‘nieuwe studeren’ bij Alex van Groningen.

Wat blijft is datgene, waarin Alex van Groningen zich al sinds 1994 in onderscheidt: helder, op de praktijk gericht, met docenten die met hun poten in de modder hebben gestaan en wéten waaraan in die real world behoefte is. Wat dat betreft biedt deze crisis ook kansen voor vernieuwing en verbinding.

Zie ook: www.Financehub.nl

Gerelateerde artikelen