AKD versterkt team met Reinout Wibier

AKD advocaten, notarissen en belastingadviseurs heeft Reinout Wibier aangetrokken als versterking voor haar banking-, insolventie- en herstructureringspraktijk.

Reinout is sinds 2010 hoogleraar privaatrecht aan de Universiteit van Tilburg. Met de komst van Reinout versterkt AKD haar wetenschappelijke profiel en benadrukt zij het belang van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, bij zowel nationale als internationale complexe vraagstukken.

Reinout Wibier (1976) heeft ruime ervaring op het gebied van banking & finance, herstructurering, faillissementsrecht en procesrecht. Hij verzorgt als hoogleraar onderwijs op het gebied van het goederen- en insolventierecht. Ook zijn onderzoek spitst zich toe op deze rechtsgebieden, met een focus op financiering en zekerheden. Reinout is auteur van tientallen artikelen, annotaties en wetenschappelijke publicaties op het gebied van goederen- en insolventierecht, zowel nationaal als internationaal. Van 2000 tot 2014 was Reinout Wibier advocaat bij Allen & Overy (tot 2013) en Lexence.

Reinout Wibier over zijn komst naar AKD: “AKD is een full-service Benelux kantoor met een mooie praktijk. Door een praktische blik te combineren met diepgaande wetenschappelijke kennis, wil ik mijn steentje bijdragen aan de verdere groei en ontwikkeling van AKD, en daarbij in het bijzonder aan het streven om de hoogste kwaliteit van diensten te bieden.”

Reinout is per 1 juli 2018 als of counsel gestart bij AKD.

Gerelateerde artikelen