AI-speler Anywhere365 doet vierde overname

Anywhere365 investeert in betere klantbeleving via AI met de overname van Deepdesk.

Anywhere365, een wereldwijde leider in Enterprise Dialogue Management-software, heeft aangekondigd dat het Deepdesk, een vooraanstaande leverancier van AI Assistant-technologie, heeft overgenomen.

Deepdesk’s AIx-platform biedt geavanceerde tools voor chat-, e-mail- en spraakinteracties, waardoor klantenservicemedewerkers realtime informatie kunnen ontvangen tijdens gesprekken. De overname van Deepdesk markeert de vierde acquisitie van Anywhere365, samen met Bregal Milestone, een private equity-investeerder in software en technologie.

Door de integratie van Deepdesk’s Intelligent AI Assistant-technologie streeft Anywhere365 naar een versterking van zijn positie in de markt. De overname vormt een strategische stap om de ambitie van Anywhere365 te versnellen om AI-gedreven topprestaties te leveren in omnichannel-communicatie. De overname zal naar verwachting de klantervaring binnen verschillende sectoren verbeteren door de kracht van AI te benutten bij complexe uitdagingen.

De medeoprichters van Deepdesk, Robbert Dijkstra, Lukas Batteau en Geert Jonker, zullen het Deepdesk-team leiden als onderdeel van Anywhere365’s AI-innovatiehub. “Nadat we als partner hebben samengewerkt met Anywhere365 en hebben gezien hoe onze technologieën naadloos op elkaar aansluiten, was het voor Deepdesk een eenvoudige keuze om onderdeel te worden van de Anywhere365-familie”, aldus Robbert Dijkstra, medeoprichter en CEO van Deepdesk.

“Als nieuw lid van de Anywhere365-familie zijn we enthousiast om samen te groeien en deel uit te maken van een team dat wereldwijd de beste customer experience-technologie levert.”

Enrico Karsten, CEO van Anywhere365, benadrukt het belang van Deepdesk’s GenAI-technologie en hun commerciële succes. Hij merkt op dat Deepdesk van oudsher een belangrijke partner van Anywhere365 is geweest en dat de technologie al is geïntegreerd in het Dialogue Cloud-aanbod. De volledige integratie van Deepdesk in de Anywhere365-familie zal naar verwachting resulteren in nog betere integraties en succesvolle co-creatie, waardoor een uitstekende waardepropositie voor klanten wordt gegarandeerd.

Gerelateerde artikelen