Ady van Nieuwenhuizen naar Kneppelhout & Korthals

Advocate Ady van Nieuwenhuizen (34) sluit zich per 1 juli 2016 aan bij advocatenkantoor Kneppelhout & Korthals en verlaat daarmee Ploum Lodder Princen.
De 34-jarige intellectueel eigendom-advocate is gespecialiseerd in digital media, marketing, e-commerce, privacy en new technologies. 
 
”Zolang de opmars van digitale technologie voortzet, stijgt ook het aantal vraagstukken dat klanten hierover bij ons neerleggen," zegt Olaf van Haperen, hoofd sectie IP/IT bij Kneppelhout & Korthals Advocaten. "Het vergt een gedegen, goed onderlegde advocaat met dit specialisme om niet alleen de jurisprudentie te volgen, maar ook nieuwe wet- en regelgeving te bewerkstelligen. Ady van Nieuwenhuizen is daar de uitgelezen persoon voor."
 
Van Nieuwenhuizen: "Van het klassieke IE-recht heb ik mij de laatste jaren steeds meer toegelegd op de digitale media en technologieën, marketing- en privacyrecht en alles wat verband houdt met het internet. Ik ben blij dat mijn rechtsgebied kan toevoegen aan de grootste en meest toonaangevende IE-sectie binnen de Rotterdamse advocatuur."
 
Naast Ploum Lodder Princen, werkte Van Nieuwenhuizen ook bij Simmons & Simmons. 
 
Gerelateerde artikelen