Advocaten De Breij, Stibbe en Linklaters starten overname niche kantoor

Biesheuvel Jansen advocaten is een nieuw corporate niche advocatenkantoor gevestigd in Amsterdam. Het kantoor is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en contractenrecht en legt zich volledig toe op (internationale) transacties, commerciƫle contracten en geschillenbeslechting. De oprichters van Biesheuvel Jansen advocaten zijn Quirijn Biesheuvel, Rutger Jansen, Jaap Kuster en Inge Timmerman.
Inge Timmerman (partner) geeft aan dat haar nieuwe kantoor het beste van twee werelden kan bieden: zowel de uitstekende en gespecialiseerde dienstverlening van de ‘traditionele Zuidas-advocatenkantoren’ als de praktische aanpak, persoonlijke toewijding en scherpe tarieven van een niche kantoor. 
Rutger Jansen (partner) voegt daaraan toe dat Biesheuvel Jansen advocaten een portal voor cliënten zal introduceren op haar website: “We zien dat de tarieven in de Nederlandse markt onder druk staan”, zegt hij. “Eén van manieren waarop we onze cliënten extra service zullen verlenen, is het gratis ter beschikking stellen van door ons opgestelde modeldocumentatie. Deze modeldocumentatie zal via een portal op onze website toegankelijk worden gemaakt voor cliënten. Daarnaast merken we bij cliënten actief in bepaalde industrieën dat er behoefte is aan inhouse ondersteuning bij (grote) projecten. We bieden daarom deze cliënten dergelijke ondersteuning aan tegen vaste en scherpe dagprijzen.” 
“Biesheuvel Jansen advocaten heeft de intentie verder te groeien” zegt Jaap Kuster (partner). “Eerst zullen enkele mid-level of senior medewerkers worden aangetrokken. We verwachten dat binnen enkele jaren er een of meerdere partners bij zullen komen, ook om de litigation & arbitration praktijk verder uit te breiden.”
Gerelateerde artikelen