Activpayroll neemt LIMES international over

Laatst gewijzigd: 27 oktober 2023 11:14
Partijen willen de grootste tax en global mobility boutique van Europa worden.

Tax en global mobility-boutique LIMES international is overgenomen door de internationale HR- en payrollorganisatie activpayroll. Met de overname krijgt activpayroll een sterke partner in Nederland en België die, onder eigen naam, de global mobilityformule verder uit zal bouwen in 150 landen.

Activpayroll combineert wereldwijde salarisadministraties met tax en global mobility. Met de overname van de toonaangevende boutique wil het bedrijf de eigen global mobility propositie versterken en maatwerk bieden voor top internationale (MKB-)bedrijven.

LIMES, met kantoren in Nederland en België, is een aanbieder van hoogwaardig belastingadvies en wereldwijde mobiliteitsdiensten, bekend als global mobility services.

Bij de verkoop is ook payrollingorganisatie MILES betrokken, de EOR/ PEO (Employer of Record/ Professional Employment Organization) van kennismigranten. MILES is sinds 2015 toegevoegd aan de dienstverlening van LIMES. Beide bedrijven zijn goed voor een gecombineerde jaaromzet van circa 20 miljoen euro. Onder hun klantenkring bevinden zich enkele gerenommeerde beursgenoteerde internationale bedrijven op het gebied van banking, automotive en out-of-home.

Marktlink heeft de aandeelhouders de afgelopen jaren ondersteund bij het formuleren van een buy-and-build strategie en bij de overname van TTT-Group in 2021. Het doel is om de komende jaren, in samenwerking met activpayroll, via een uitgestippelde buy-and-build strategie uit te groeien tot Europees marktleider in de sector”, aldus Tim van der Meer, managing partner bij Marktlink.

Activpayroll wordt bijgestaan door private equity partij Tenzing uit de UK.

Gerelateerde artikelen