Accuracy benoemt Martijn Hulisélan tot Principal

Accuracy heeft Martijn Hulisélan met ingang van 1 januari 2022 benoemd tot principal.

Martijn heeft bijna 19 jaar ervaring in financiele dienstverlening en staat hoofdzakelijk grote ondernemingen en private equity partijen bij op het gebied van M&A transacties, waarderingsvraagstukken en disputen.

Martijn sloot zich in 2008, een jaar na oprichting van het kantoor in Nederland, aan bij Accuracy. Met deze benoeming heeft Accuracy het leiderschap weten te versterken vanuit eigen gelederen.

Over Accuracy
Accuracy is een onafhankelijke speler in de financiële en strategische advisering. Sinds de oprichting in 2004 is Accuracy uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 450 professionals en 17 kantoren in Europa, Amerika, Azië en Afrika. Opdrachtgevers van Accuracy zijn private equity fondsen, multinationals, financiële instellingen en advocatenkantoren. Accuracy ondersteunt hen in verschillende situaties: bij fusies en overnames, in crisis situaties, bij economische disputen en bij overige strategische beslissingen. Accuracy hecht – om op maat gemaakte oplossingen voor deze situaties te bieden – veel belang aan het innoveren en voortdurend (opnieuw) uitvinden van haar diensten, in de wetenschap dat geen enkele oplossing voor elke klant dezelfde is.

Gerelateerde artikelen