Accountant Steens & Partners ook naar Belgische koper

PIA Group heeft na alweer een deal een omzet van een kwart miljard.

Steens & Partners Accountants en Adviseur is overgenomen door de Nederlandse tak van de Belgische accountantsketen PIA Group. Het Rotterdamse kantoor heeft net de viering van het 75-jarig bestaan gevierd.

Met ruim zestig medewerkers richt het fullservice kantoor zich op het MKB en grootbedrijf, met samenstel-, advies-, audit, loonadministratie- en fiscale diensten.

De deal vindt plaats drie maanden na de vorige overname. In juni nam PIA het accountantskantoor Kaap Hoorn over. Financiële details over de koop van Steens & Partners zijn niet bekendgemaakt.

Met Steens & Partners erbij telt PIA Group in Nederland nu meer dan 600 medewerkers, verspreid over twintig vestigingen. De groep is actief in Nederland en België en telt meer dan zestig kantoren en 1.700 medewerkers. Beide landen zullen eind 2024 samen een omzet realiseren van meer dan 250 miljoen euro.

“De markt in de MKB-accountancy is een taart die groeit en waarvan ons onderdeel nog eens extra sterk groeit”, zei Ewout Brouwers, CEO van PIA Groep Nederland eerder dit jaar in een interview met MenA.nl. “De branche moet het doen met minder mensen, die minder productief zijn. Als je in zo’n markt de juiste balans weet te vinden tussen schaal en lokaal DNA, dan maak je het verschil.”

Lees ook: Private equity in accountancy: vloek of zegen?

Gerelateerde artikelen