Ontmoet 365 Capital op 29 oktober

Bedrijven met 2-8 miljoen EBITDA op zoek naar 25 miljoen kunnen zich melden bij 365 Capital. Zeker als het gaat om complexe en creatieve strategische buy & build deals.

365 ziet veel potentie in educatie, tuinbouw en food, en gelooft dat een institutionele aanpak tot betere resultaten leidt. Het team onder leiding van coryfee Boudewijn Molenaar bestaat uit vier founding partners en zal binnen afzienbare tijd bestaan uit acht mensen totaal.

365 Capital is op dit moment aan het fundraisen en de omvang van het fonds wordt 200 miljoen euro. Voor 365 Capital is het belangrijk om een partnership aan te gaan met een capabel en ambitieus management, families en/of ondernemers. Anders dan andere investeringsfondsen heeft 365 Capital een horizon van vijf tot tien jaar.

Ontmoet 365 Capital en andere toonaangevende investeerders en M&A adviseurs op het 7e Private Equity Forum. Meer dan 20 PE’s geven acte de présence alsmede de top 10 meest actieve corporate finance adviseurs. Voor wie geen deal mag missen, hier moet je dus bij zijn. Let op vol is vol en first come first served.

De Private Equity Speeddating sessies zijn bedoeld voor adviseurs met verkoopmandaten (enterprise value 10-100 miljoen) en investeerders, zoals 365 Capital, op zoek naar platform deals, add-ons en lucratieve exits.

Meld u aan voor het 7e Private Equity Forum en ontmoet 365 Capital en andere toonaangevende investeerders en M&A adviseurs 

PS Mocht u als investeerder of corporate finance adviseur interesse hebben om meer deals te doen en ook een speeddate tafel willen reserveren e-mail dan Ezri Joy Blaauw. Er zijn nog maar een paar tafels beschikbaar en first come first served. 

Gerelateerde artikelen